A do të jap dorëheqje sot presidenti Thaçi? – Kështu përgjigjet Avdullah Hoti

Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti, në një konferencë për media ka folur rreth çështjes së presidentit dhe zgjedhjeve të jashtëzakonshme.

I pyetur se a do të bashkëpunojë me PDK’në për zgjedhjen e presidentit të vendit, nëse Thaçi jep dorëheqje, Hoti tha se në çfarëdo situate, duhet të veprohet me dinjitet.

“Besoj se pas gjithë këtyre viteve kemi krijuar një kulturë dhe maturi institucionale. Me secilat situata që përballemi, do të reagojmë me dinjitet, karshi zhvillimeve që do të ndodhin”, ka thënë Hoti.

Ai është pyetur po ashtu për zgjedhjet e jashtëzakonshme, për të cilat po instiston Lëvizja Vetëvendosje.