Ambasadat në Prishtinë tregojnë shifrat e kosovarëve që kërkojnë viza

    Derisa në takimet me zyrtarët e Bashkimit Evropian kryetemë mbetet heqja e vizave, Klan Kosova iu drejtua disa ambasadave për të marrë shifrat se sa kërkesa u janë dorëzuar dhe sa nga to janë pranuar.

    Disa nga to ofruan shifra nga janari i vitit 2017 e këndej.

    Shifrat e mbledhura i gjeni në kronikën më poshtë.

    Lexo edhe:  Keqpërdori detyrën zyrtare, zëvendësministri i Qeverisë Haradinaj shkarkohet nga detyra