Çaste të paharrueshme që vërtetojnë se bota është e mahnitshme

Ky është një koleksion fotosh të rralla, por të vërteta, të fiksuara në celuloid nga njerëz të çfarëdoshëm, rastësisht apo qëllimisht.

Por, pamjet magjepsëse dhe mahnitëse që shfaqin ato, tregojnë edhe njëherë se bota nuk është vetëm “gri”.
Këto foto, e sigurtë është që do t’iua bëjnë ditën më të lehtë, më të këndshme, e sigurisht që do të humbisni për pak çaste nga realiteti.

Gjithçka në fotogalerinë e mëposhtme:

Lexo edhe:  Ishte braktisur në shkurre, qeni i shpëton jetën foshnjës së porsalindur (Foto)