Çfarë po ndodhë? Serbia nis tanket nga Presheva në drejtim të Kosovës

  Një tank serbe ka kaluar në qendren e Preshevës, për të vazhduar në drejtim të kufirit me Republikën e Kosovës

  Tanku i cili kalonte nëpërmes qytetit në drejtim të kufirit me Republikën e Kosovës, ishte i shoqëruar nga policia e shtetit dhe policia ushtarake.

  Ngjarja ka ndodhur para vetëm 30 minutash.

  Qytetarët preshevarë janë shqetësuar nga ky provokim.

  Çfarë po ndodhë? Serbia nis tanket nga Presheva në drejtim të Kosovës
  Çfarë po ndodhë? Serbia nis tanket nga Presheva në drejtim të Kosovës

  Një tank serbe ka kaluar në qendren e Preshevës, për të vazhduar në drejtim të kufirit me Republikën e Kosovës

  Tanku i cili kalonte nëpërmes qytetit në drejtim të kufirit me Republikën e Kosovës, ishte i shoqëruar nga policia e shtetit dhe policia ushtarake.

  Ngjarja ka ndodhur para vetëm 30 minutash.

  Qytetarët preshevarë janë shqetësuar nga ky provokim.

  Lexo edhe: Ramush Haradinaj i kundërpërgjigjet Albin Kurtit për demarkacionin

  Kujtojmë se, këto provokime të Serbisë vijnë pikërisht në kohën kur SHBA kërkon nga të dy vendet një marrëveshje finale.

  Madje, Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi vazhdimisht zotohet se Presheva do t’i bashkangjitet Kosovës pa asnjë çmim.

  Lexo edhe:  Humb betejën me leukemin 19 vjeçari nga Vitia, Valmir Limanit i jepet lamtumira e fundit