Dasmat do të mbahen, Labi: Kur bën mirë, gjen mirë!

Dasmat për këtë vit do të mbahen pas shumë kërkesave nga artistët.Labinot Tahri, ka reaguar me një postim në Facebook.

‘Dasmat sërish në vazhdimsi!

Urime dasmorë!

Kur bën mirë , gjen mirë!

Respekte për të gjithë juve dhe Zoti na ndihmoftë të gjithêve.Pasi sêrish u lejuan dasmat apo mbrëmjet rinore e familjare , u jam mirënjohës atyre që protestuan me ne dhe kolegun tim Afrim Muqiqin i cili ka qenë shumë i angazhuar!

Po ashtu falenderim për ministrin Zemaj, për zv kryeministrin Besnik Tahirin dhe shoqatës së hotelierêve të Kosovês e të tjerë!Hapja fillon me datë 01.07.2020BINGOOOOOOVAZHDOJMË ME DONACIONESOT VEQ FILLUAM NDERTIMIN PËR VETERANIN E UÇK-SË NË DRENAS.

Labi-FKSH’, ka shkruar ai.