Deputeti gjerman thotë se Serbia duhet të kërkojë falje kosovarëve

    Një deputet gjerman nuk është impresionuar fort me takimin e kancelares së shtetit të tij Angela Merkel dhe kryeministrit të Kosovës Ramush Haradinaj.

    Josip Juratoviq, i cili edhe vetë e takoi shefin e qeverisë kosovare kur ai po qëndronte për vizitë në Berlin, tha se në Prishtinë nuk bën të merret si punë e kryer vetëm qëndrimi i Merkel.

    Lexo edhe:  Ky është babai që u v.ra me djalin e tij 9 vjeçar në Maqedoni