Deshi ta shiste foshnjën e saj për 18 mijë euro, kapet nga policia

    Policia Greke i ka dhënë fund një rrjeti kriminal i cili shiste fëmijët porsalindur tek prindërit të cilët nuk mund të kenë fëmijë.Një nënë dhe 8 persona të tjerë janë arrestuar gjatë operacionit ku polic të infiltruar negociuan blerjen e një fëmije për 18 mijë euro.Foshnja sipas njoftimit të policisë ishte vetëm 4 ditësh.

    Në mesin e të arrestuarve është edhe një nënë tjetër e cila pret të lindë ngjashëm një fëmijë.

    Lexo edhe:  Memli Krasniqi: Ilir Deda nuk di kurgjë, as informata nuk ka