Dorëzohet Vuçiq: Kosovën e kemi humbur

  Presidenti serb Aleksander Vuçiq

  Presidenti serb Aleksander Vuçiq, më në fund ka pranuar se Serbia ka humbur Kosovën. Ai në një intervistë të fundit ka thënë se nuk mund ta gënjejë popullin serb lidhur me çështjen e Kosovës.

  Vuçiq ka thënë se Kosova nuk do të jetë e Serbisë edhe për të paktën 300 milionë vitet e ardhshme.

  Nëse mendoni se ka shumë në Kosovë që ne i kemi në duar atëherë njerëz, ju lutem, nuk jemi fëmijë, nuk jemi naivë.

  Ne luftojmë për çdo njeri në Kosovë, por nuk do të gënjej popullin dhe të them që gjithçka do të jetë e jona në 300 milionë vjetet e ardhshme”, tha Vuçiq në një intervistë për Informerin serb.

  Lexo edhe:  Thaçi e fton Kurtin në orën 12:00 për t’ia dorëzuar Dekretin Presidencial të Mandatarit