Duda Balje ‘godet’, pozon duke e bërë shqiponjën me duar

Deputetja e Kuvendit të Kosovës, Duda Balje përveç se një femër e zonja është edhe mjaft e bukur dhe elegante.

Duda i kushton rëndësi të madhe paraqitjes së jashtme, prandaj shpesh është e komentuar edhe në mediat rozë.

Deputetja 42 vjeçare është nënë e tre fëmijëve, një vajzë dhe dy djem.

Deputetja me origjinë boshnjake, në paraqitjen e saj të fundit, është paraqitur duke e bërë shqiponjën me duar.

Kujtojmë që ajo ka dalë edhe publikisht në përkrahje të krerëve të UÇK-së, që janë ftuar nga gjykata speciale.