Edhe kjo ndodhi: Naim Abazi ia rrahë zogun Mihrie Brahës në emision

Këngëtarët e mirënjohur shqiptar, qifti i lumtur Naim Abazi dhe Mihrije Braha, ishin të ftuar në emisionin humoristik “Ministria e Shyhretit”.

Gjatë këtij emisioni, pas shumë pyetjeve humoristike kanë folur edhe për zogun.

Moderatori i këtij emisioni Simon Tanushi, ka pyetur Naimin se “a është formulë zogu për me mbet në trend”?

Mihrija nuk përgjigjet, ndërsa Tanushi përsëri i thotë Naimit, se “a je në gjendje me rreh zogun me mbet në trend”?

“Po more pse jo, vallahi ta rrahi ta këpus”, shprehet Naimi.

Pas kësaj, e kanë komentuar rrahjen e zogut nga Tuna, për të cilën thonë se një Kosovë në kam e qoj.

Nëdrsa, Mihria pyetet se a e ka rrahë Naimi, ajo thotë jo, kurse Naimi thotë, “as këta e as zogun”.

Më pas, në skenë e kanë pruar një zog, të cilën Mihrie Braha e mbanë në duar, kurse Naimi ia rrahë…

Për më shumë, shikojeni videon e më poshtme:

Lexo edhe:  'Do mësoni të vërteta të mëdha' Astrologe Meri parashikon një fundjavë të vrullshme