EKSKLUZIVE: Kosova i vendos taksë Maqedonisë

    Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Endrit Shala ka marrë vendim për marrjen e masës reciproke ndaj Maqedonisë Veriore në dy produkte.

    Shala ka vendosur që ti vendoset taksa shtetit fqinj në importimin e Mjaltit Natyral dhe patatet. Vendimi futet në fuqi menjëhherë.

    Ky vendim i është nënshkruar edhe Doganës së Kosovës e cila obligohet që të zbatojë masat nga pika e parë e këtij vendimi.

    Lexo edhe:  Marrëveshja nuk u arritë, por ky është vendimi që kanë marrë dy partitë