Haradinaj tregon për rrahjen me ushtarët rusë: Kush kë e grushtoi i pari?

Kryeministri Ramush Haradinaj ka folur për rrahjen me ushtarët e Rusisë në Kosovë.“Problemi ka qenë se rusët nuk kanë qenë forcë paqësore.

Ata erdhën dhunshëm”, tha Haradinaj.“Për Rahovec edhe Pejë unë kam qenë pjesë e kundërshtimit mos me i lanë me hy”, tha ai.

‘Ata disa herë kanë tentu me bo veprime të tilla”, shpjegoi ai.Me një prej këtyre raste, ishte Haradinaj ai që kishte godit një ushtar rus.‘Kanë dalë plot rusë dhe unë s’kam dashtë me u ndalë. Njëri e kapi Ahmet Isufin.

Kur e pashë që e kapi Ahmetin më kcej filmi. E kam godit i pari unë me grusht dhe syzet e diellit ia ngula në diell.

Atëherë më s’ka pasë çka me bo”, shpjegoi ai.

Lexo edhe:  Gruaja e djeg burrin të gjallë pasi ai refuzoi t’ia jepte passwordin