Hoxha Sadri Zekaj, feja është baba, e kombi është nënë- Unë e dua nënën më shumë..!

Mulla Sadri Zekaj befason me përgjigjën e tij në emisionin “Kojshia Show” thotë se feja dhe kombi janë si baba dhe Nëna.

Feja është baba e kombi Nëna unë e dua nënën më shumë..!/InfoKosova/

 

Hoxha Sadri Zekaj, feja është baba, e kombi është nënë- Unë e dua nënën më shumë..!

Këtu mund ta shikoni:

Lexo edhe:  Ja çfarë thoshte Vuçiq për NATO-n në vitin 1999, kur ishte ministër i Milosheviq-it (VIDEO