Instagram bën një bashkëpunim të rëndësishëm me Facebook

Instagram duket se po teston një mjedis të ri që do të lejonte që të ndante të dhënat e vendndodhjes së përdoruesit me kompaninë mëmë Facebook.

Kjo do të thotë se Facebook do të kishte një pamje fare të plotë të lëvizjeve tuaja edhe nëse nuk përdorni aplikacionin e vet.

Tipari shfaqet nën parametrat e privatësisë së Instagram-it. Aplikacioni do të përdorte ndjekjen GPS për të gjetur përdoruesit e Instagram-it edhe kur ata nuk po përdorin aplikacionin.

Largimi i fundit i themeluesve të tij dhe emërimi i Facebook-ut Adam Mosseri kanë shërbyer vetëm për të kapërcyer atë që ishte tashmë një hendek i hollë midis dy aplikacioneve.

Lexo edhe:  A e keni ditur që kjo është domethënia e shqiponjës në flamurin kombëtar?