Ish-komandanti i FSK’së, Kadri Kastrati, ftohet nga Gjykata Speciale

  Ish-kreu i FSK’ë, Kadri Kastrati, sapo ka njoftuar që është ftuar nga Gjykata Speciale.

  Ai ka treguar se intervistimin do ta bëjë në javën e parë të muajit nëntor, por nuk ka treguar se në çfarë cilësie është ftuar.

  Njoftimi i plotë nga Kadri Kastrati:

  Të nderuar bashkëluftetar, miq dhe familjar,

  Për hirë të informinit të drejtë ju njoftoj se , kam pranuar ftesë për intervistim nga Gjykata Speciale në Hagë .

  Ky intervistim do të bëhet në javën e parë të muajit Nëntor/2019.

  Lufta e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës ka qenë e drejtë dhe e Shenjët dhe do mbetet e tillë .

  Edhe në ketë rast do të dalim faqebardhë !

  Zoti e bekoftë Kosovën!