Kastrati: Thank You President Clinton

  Hoxha dhe humanisti, Halil Kastrati, ka uruar 20 vjetorin e çlirimit të Kosovës.

  Ai ka takuar ish-presidentin e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Bill Clinton.

  Kastrati në rrjetin social facebook ka shkruar:

  Faleminderit ZOT!;

  Faleminderit UÇK!;

  Faleminderit USA!;

  Faleminderit NATO!.

  Në fund Halili falënderoi edhe ish-presidentin Bill Clinton.

  “Thank You President Clinton”.

  Lexo edhe:  Rasti i 16-vjeçares nga Drenasi, ShOGJK thotë se gjinekologu Fhemi Ahmeti u shënjestrua pa të drejt