Kërcejnë me arkivolin në krahë, shihni çfarë ndodh

Në Ganë ka një mënyrë të veçantë për zhvillimin e një funerali.

Ndoshta do t’ju duket e habitshme por në shtetin afrikan funeralet zhvillohen duke kërcyer.

Në videon e mëposhtme shohim katër djem që mbajnë arkivolin në krahë dhe në të njëjtën kohë kërcejnë.

Megjithatë, jo çdo gjë shkon siç duhet, pasi atyre u ka shpëtuar arkivoli nga duart dhe ka rënë në tokë.

Lexo edhe:  Kandidati i Erdogan e pranon që Ekrem Imamoğlu prin me 25 mijë vota më shumë në Stamboll