Kosovari bleu dru, por diçka e pazakontë i erdhi në vend të tyre

  Nuk është vetëm klasa politike ajo e cila po manipulon me qytetarët dhe po i krijon kushte jo të mira për jetë.

  Pjesë e manipulimeve janë bërë edhe vetë qytetarët, sidomos tregtarët e drunjëve që në mënyra të ndryshme tentojnë të mashtrojnë për të fituar para sa më shumë.

  E një rast hiq i mirë i ka ndodhur edhe një qytetari të Kosovës, i cili në mes të muajit mars ka shkuar për të blerë një kamion me dru por ajo çka ai kishte blerë dhe kishte paguar nuk i kishte ardhur…

  Ai fotografoi mashtrimin dhe duket e pabesueshme.

  Kujdes kur bleni dru sepse shitës mashtrues ka gjithandej.

  Lexo edhe:  Produktet serbe hidhen përtokë n’Kosovë Show, shihni momentin