Kur Bill Clinton mbante plisin

    Fotografi i njohur kosovar Hazir Reka, në shenjë të 20 vjetorit të clirimit të Kosovës dhe vizitës së ish presidentit të SHBA-ve Bill Clinton në Kosovë, ka publikuar një fotografi të ish presidentit amerikan, Bill Clinton.

    Reka ka postuar një fotografi ku shihet Bill Clinton me plis shqiptar, e që sipas Rekës kjo fotografi është realizuar në vitin 2009, atëherë kur Bill Clinton e kishte vizituar Kosovën.

    Lexo edhe:  Dy gazetarë të “Danas” thyejnë propagandën serbe: Kemi folur dhe shëtitur lirshëm në Prishtinë, askush as shtrembër nuk na ka shikuar