LDK-ja rrëzon qeverinë Kurti!

Është votuar mocioni i mosbesimit, me 82 vota oër, 32 kundër dhe 1 abstenim.

Në sallë ishin prezent 117 deputetë.

Kutjomë që mocioni i mosbesimit është inicuar nga LDK-ja e cila ishte në qeveri me VV-në, pas shkarkimit të ministrit të mbrojtjes, Agim Veliut.

Lexo edhe:  Rrëfimi prekës i Shaqirit: U rritëm në varfëri, ruanim paratë t’i dërgonim në Kosovë