Majmunët befasojnë turisten, bëjnë seks në prehrin e saj

Një vizitoreje të Pyllit të Majmunëve “Sangeh”, në Bali, Indonezi, i është kushtuar vëmendje e veçantë nga dy prej banorëve të tij të famshëm.

Dy majmunë kanë hipur në prehrin e një femre të re, dhe kanë nisur të kryejnë marrëdhënie seksuale.

E çiftimi i majmunëve dukshëm e ka vënë në siklet turisten.

Një përvojë të tillë në Pyllin e Majmunëve, kjo vizitore zor se e ka pritur.

Lexo edhe:  Gjen një arkë thesari të groposur në pyll, ja çfarë ishte ajo