Merkel i drejtohet Mogherinit: ‘Ti nuk mund t’i japësh mësim Kosovës’

Pas reagimit të Mogherinit që tha se për të kërkuar liberalizimin e vizave për Kosovën, duhet t’i drejtojnë disa punë në vendin e tyre.

Reagimi ka qenë i menjëhershëm nga zonja e parë e Gjermanisë, Angela Merkel. Kjo e fundit i’u drejtua Mogherinit dhe i’a tha disa fjalë për Kosovën.

Ti nuk mund t’i japësh mësim Kosovës se çfarë të veprojnë në shtetin e tyre. Ata din se si të veprojnë, ti nuk ke të drejtë të flasësh për ta.

Kujtojmë që rasti i vajzës nga Drenasi e shtyu Mogherinin të flet dhe të kapet për këtë temë dhe t’i thotë disa fjalë Kosovës që nuk i takojnë Mogherinit t’i thotë.

Lexo edhe:  Deputeti i PDK-së: Si mund ta menaxhojë VV-ja shtetin kur nuk mund ta menaxhojë një parti?