Modelja në mbipeshë nuk e ka problem t’i ekspozojë linjat trupore

Pra, dama të dashura, për të qenë të bukura, të parezistueshme dhe joshëse për meshkujt, nuk është e domosdoshme t’i keni proporcionet 90-60-90, por nga brenda të shkëlqeni dhe të jeni të kënaqura me vetveten!

Shumica e femrave bien në depresion kur shtojnë ndonjë kilogram më tepër, sapo në trup të vërejnë celulitin pikëllohen, strijat u janë ankthi më i madh.

Mirëpo, Ashley Graham nuk i ka këto telashe!

E veshur veç me të brendshme ajo edhe njëherë ka treguar se nuk i ka problem kilogramët e tepërt.

Graham njihet për guximin e saj, për të treguar se pesha e tepërt nuk i pengon aspak as të ekspozojë fizikun e saj.

Pra, dama të dashura, për të qenë të bukura, të parezistueshme dhe joshëse për meshkujt, nuk është e domosdoshme t’i keni proporcionet 90-60-90, por nga brenda të shkëlqeni dhe të jeni të kënaqura me vetveten!

Dhe, nëse megjithatë nuk jeni të sigurta se si të visheni, shikoni në vazhdim se si vepron fatalja Ashley.

Lexo edhe:  Trendi më i ri i pantallonave – a do të guxonit t’i vishnit?