Momenti kur Islanda nxjerr flamurin e Palestinës midis Izraeli

Përfaqësuesit e Islandës kanë shkaktuar pakënaqësi në publikun izarelit në Eurovision.

Eurovision 2019 po mbahet në Izrael, vend ky që ka probleme të përhershme politike me Palestinën.

Në një moment, përderisa po lexoheshin votat e Islandës dhe regjia u fokusua te përfaqësuesit e këtij shteti, grupi Hatari, të cilët shfaqën flamurin e Palestinës.

Lexo edhe:  Sa vite ke qenë e lidhur me Noizyn? Rike Roçi kthen përgjigjen surprizuese