Njihuni me 29-vjeçarën nga Gjilani që ligjëron në universitetin numër një të Gjermanisë, s’ka marrë asnjë ftesë nga UP

    Gresa Latifi

    Majat në karrierën akademike mund t’i mbërrini edhe nëse bazat e formimit i keni marrë në vende si Kosova apo Shqipëria. Këtë e dëshmon rasti i Gresa Latifit, 29-vjeçares ambicioze, e cila tashmë punon si pedagoge në universitetin numër një të Gjermanisë.

    Latifi, pas përfundimit të doktoraturës në Milano, vazhdon kërkimet postdoktorale në Universitetin Teknik të Munihut, ku jep lëndën e teknologjisë së avancuar dhe menaxhimit të inovacionit.

    Pasi mori bazat e dijes në menaxhim dhe informatikë në Fakultetin Ekonomik në Universitetin e Prishtinës, Latifi tregon se vazhdimi i studimeve master në Gjermani ishte një rilindje për të në aspektin akademik.

    Lexo edhe:  Milimetrat e Nismës nën prag, ky është rezultati përfundimtar i partisë së Limajt