Nuk i pritet në trafik, shikoni ku përfundon ky shofer

Një shofer në Rusi ka tentuar të shmang bllokimin në trafik por ka përfunduar mjaft keq.

Klipi tregon një numër makinash të mbërthyera në trafik në një rrugë me dy korsi.

 

Shoferit të cilit duket nuk i pritet në radhë vendosë të gjej një rrugë më të shkurtë.

Megjithatë gjërat shkojnë keq për të. /IndeksOnline/

Lexo edhe:  E dhimbshme: 13-vjeçari i merr jetën vetes dhe lë një letër, babai nga dhimbja përlot botën me këto fjalë