Operacion i policisë britaneze: Ja se si e arrestojnë një bandë kriminelësh

Pjestarët e një bande kriminelësh, pasi bënë një varg bastisjesh në Londër, janë arrestuar pas një operacioni të policisë britaneze.

Pamjet janë kapur nga kamerat lartë helikopterit, shfaqin ndjekjen e bandës së kriminelëve nëpërmjet motoçikletave.

Më pas, policët kapin kriminelët dhe i urdhërojnë të shtrihen në tokë.

Ndiqeni videon për ta kuptuar plotësisht ngjarjen.

Lexo edhe:  Çfarë forme thoi keni? Ja ç’thotë për personalitetin tuaj!