Pamje nga vendi ku vdiq Arian Daci në Brezovicë

    Ben Islami përfaqësues i “snoe njeri” ka reaguar në Facebook duke shkruar “e pabesueshme” në murin e djalit të Nexhat Dacit, Arianit.

    Sipas njoftimeve të para thuhet se një person ka vdekur në Brezovicë dhe një tjetër po kërkohet në borë.

    Ndryshe, djali I Dacit, Ariani është zëvendësministër i Ministrisë së Diasporës.

    Pamje nga vendi i ngjarjes: