“Papuqe Gucci” në verzionin Tallava

“Papuqe Gucci” në verzionin Tallava

“Papuqe Gucci” është kënga hit e këngëtarit Gjiko, këngë kjo e cila u lansua muaj më parë për të arritur një sukses të mirë.

Zakonisht këngë të tilla dhe të popullarizuara marrin vëmendje të madhe, madje edhe bëhen remake duke u kënduar edhe në zhanre të tjera muzikore.

Verzioni Tallava është këtë herë është ai që do të mund ta dëgjoni, i përcjellur edhe ngas një vallëzim i Humanistes Jetlina, vajzës nga Gjilani e cila merret edhe me shumë aktivitete humanitare.

Lexo edhe:  I ftuari nuk përmbahet, puth gazetaren gjatë transmetimit direkt