Personi i cili po rrezikon qytetarët e Prishtinës çdo natë me veturën e tij

    Një video është publikuar nga ‘Vrojtuesit e Lagjes-Prishtinë’ e në të cilën shihet një veturë duke bërë vozitje të rrezikshme në kryeqytet.

    Po ashtu në këtë video është treguar që këto veprime nga ky vozitës janë duke u bërë në rrugën C në Prishtinë.

    Qytetarët kanë treguar që e njëjta veturë pothuajse çdo natë i bënë veprimet e ngjashme në këtë vend.

    Këta banorë janë duke u ndjerë të rrezikuar nga vozitjet e pakujdesshme dhe zhurmat e mëdha që po i shqetësojnë ata në orët e vona të mbrëmjes.

    Lexo edhe:  Zv.kryeministrja e Bosnjës dhe Hercegovinës jep lajmin: Ka vdekur krimineli serb Ratko Mladic