Plaka 82-vjeçare: Çdo djalë i ri më dëshiron, bëj seks 3 herë në javë

82 vjeçarja, Hattie Retroage nuk i njeh vitet.

Gjyshja nga New York ka zbuluar se është kthyer sensacion për djemtë e rinj dhe kryen marrëdhënie seksuale deri tre herë në javë me ta.


Madje, ajo ka zbuluar edhe detaje tjera rreth këtyre lidhjeve, derisa ka thënë se marrëdhënie kryen me burra deri në tre dekada më të rinj se ajo.

Retroage thotë se asnjë i ri nuk di ta refuzojë atë!

“Nuk kam takuar asnjë burrë që nuk do të kryejë marrëdhënie seksuale me mua,”-tha nëna e dy fëmijëve.

Ish-balerina është divorcuar nga burri në 1984, kur të dy ishin në të 50-tat e tyre

Lexo edhe:  Shembulli i vitit: U aksidentua se po përdorte telefonin, shoferi vjen me një mesazh të fuqishëm