Punëtorët panë diçka duke lëvizur në baltë, s’e keni idenë se çfarë nxorën nga atje (VIDEO)

Disa punëtorë që ishin duke punuar në një rrugë, kanë parë diçka duke lëvizur në baltë dhe kanë vendosur të shohin se për çfarë bëhet fjalë.

Kur janë afruar e kanë parë se një dre i vogël kishte ngecur atje poshtë dhe me ndihmën e eskavatorit e kanë shpëtuar nga atje.

 

Disa sekonda pasi del nga balta, dreri i vogël i hutuar, sikur i falenderon punëtorët të cilët i’a shpëtuan jetën dhe pastaj fillon të ecë.

Lexo edhe:  7 produkte ushqimore që nuk guxoni t’i hani pasi t’i keni mbushur 30 vjet