Rusia ‘e pikëlluar’ për largimin e Bolton: Ky largim do nuk do ndihmojë rregullimin e raportit SHBA-Rusi

Rusia nuk pret që lidhjet e saj me Uashingtonin të përmirësohen papritmas pas daljes së këshilltarit të SHBA për sigurinë kombëtare John Bolton.

Presidenti amerikan Donald Trump pushoi papritmas Boltonin në mes mosmarrëveshjeve me ndihmësin e tij se si të merren me sfidat e politikës së jashtme si Koreja e Veriut, Irani, Afganistani dhe Rusia.

Ryabkov tha se riorganizime të tilla të stafit në Shtetet e Bashkuara nuk kanë çuar në një normalizim të marrëdhënieve në të kaluarën.

Lexo edhe:  Deputeti pyet qytetarët se a e meriton edhe një mandat tjetër në Kuvend