Sejdiu: A janë more këta në veti – Ministria e Integrimeve nënshkruan kontratë që i shërben Kadri Veselit

    Kontrata e nënshkruar në mes të mistrisë së Integrimeve Evropiane dhe kompanisë Madison global Strategies LLC për shërbime të konsulencës ndërkombëtare për nevojat e Ministrisë ka ngjallur reagime të ashpra.

    Depueti i pavarur Korab Sejdiu ka thënë se kjo kontratë qindra mijëra euroshe me një kompani lobimi në SHBA po bëhet vetëm për ti shërbyer nevoja të Kadri Veselit.

    Sejdiu thotë se këto njerëz që bëjnë veprime të tilla duhet të shkojnë në burg.

    Më poshtë lexoni statusin e plotë:

    Lexo edhe:  Haradinaj nuk e përmend Palin, flet për anëtarësimin në NATO