Shokon Sinan Vllasaliu, zbulon “përkatësinë etnike”, nuk është shqiptar!

Këngëtari shumë i dashur për publikun, Sinan Vllasaliu është bërë pjesë e një programi, i quajtur “Ethnicity estimate”, që është trend në Instagram.

Aty duhet të ngarkoni një fotografi tuajën, dhe ju bën një “test të ADN-së” dhe do të merrni një vlerësim të përkatësisë etnike.

Sinani e ngarkoi foton e tij dhe në vendin e parë i doli etniciteti “jewish”, që në shqip do të thotë “hebre”.

“Pfiiiuu hahahha…”, është shkrimi që e ka shoqëruar shkrimin, Sinani.

Lexo edhe:  Chloe Ferry, edhe sot sjell format bombastike nga Dubai