Stuhi e fuqishme e papritur, ҫfarë ndodhi në stacion?

Një stuhi e fuqishme hoqi çatinë e ndërtesës së stacionit të trenit dhe e çoi atë në lokomotiva poshtë.

Stuhia e fuqishme u regjistrua rreth orës 3 pasditen e së enjtes në Mannheim të Gjermanisë.

 

Dëshmitari Christian Schaufelberger tha se erërat e forta fillimisht filluan të fluturonin në ajër degët e rëna dhe mbeturinat.

Pastaj papritmas shkulën edhe çatinë e ndërtesës, duke e dërguar në ajër.

Më vonë pamjet tregojnë se ndërtesa e shkatërruar ka humbur shumicën e çatisë së saj dhe shiu derdhet brenda.

Lexo edhe:  I zhduket burri para 20 vitesh, ajo çka zbulon gjykata është e tmerrshme