Trajnohu 6 javë dhe gjeja punën vetit

A keni menduar ndonjëherë se përse po është kaq e vështirë të punësoheni?
Si në Kosovë, ashtu edhe në Evropë dhe Amerikë, një ndër profesionet më të kërkuara është Menaxhimi i Mediave Sociale. Në Kosovë, viteve të fundit ka ndryshuar jashtëzakonisht shumë mënyra e promovimit të bizneseve dhe kompanitë Kosovare po kërkojnë gjithë kohën Menaxher të Mediave Sociale.
PBC Academy ka hapur aplikimet për trajnimin 6 javorë “Menaxhimi i Mediave Sociale” që në fokus ka krijimin e shkathtësive praktike të pjesëmarrësve në trajnim, por edhe teknikat e promovimit dhe shitjeve online. Përmes këtij trajnimi, pjesëmarrësit do të jenë në gjendje të krijojnë materiale promovuese, të krijojnë kampanja, të menaxhojnë audienca dhe të targetojnë klientët.
Menaxherët e Mediave Sociale, përveç mundësisë së jashtëzakonshme të gjejnë vend pune, kanë edhe mundësi të vetëpunësimit duke krijuar marrëveshje me bizneset për menaxhimin e Mediave Sociale.
Për këtë arsye PBC Academy ka ardhur me ofertën më të mirë në treg dhe ju fton të aplikoni për këtë trajnim që të i krijoni vetes mundësi punësimi.
Linku për aplikim: https://pbc.academy/Trainings/TrainingSMM
#GjejaPunënVetit