Vendin e rajonit e mbulon bora, ndërsa plazhet ende i ka të mbushura me turistë (Video)

    Qytetarët e Greqisë mbetën të habitur, kur në mëngjesin e të mërkurës panë se vendin e tyre e kishte mbuluar bota.

    Megjithatë, rënia e borës në këtë kohë në këtë vend nuk është e pazakontë,  por këtë vit pretendojnë se ka rënë me herët dhe atë në shtator, kur plazhet e tyre vazhdojnë të jenë të mbushura me turistë, transmeton Telegrafi.

    Bora kë rënë në zonat malore, ndërsa pjesët tjera të Greqisë vazhdojnë të mbretërojnë temperaturat e larta.

    Shumë prej qytetarëve të këtij vendi janë ende duke i shijuar pushimet verore, dhe shumica prej tyre po kënaqen në rrezet e diellit të plazheve të bukura. /Telegrafi/

    Lexo edhe:  Parashikimi i motit për ditën e sotme