Viti 1967: Jugosllavi- Shqipëri, shikojeni se si kosovarët mbështesin hapur Shqipërinë me plisa në kokë (Video)

     

    Shikojeni videon e ndeshjes së futbollit në mes të Shqipërisë dhe Jugosllavisë, që është luajtur në nëntor 1967 në kuadër të Kampionatit Evropian të Futbollit.

    Loja është zhvilluar në stadiumin e Partizanit, ndërsa Jugosllavia ka fituar 4:0, transmeton Telegrafi.

    Të pranishëm në ndeshje ishin shumë shqiptarë, kryesisht nga Kosova, si tifozë të Shqipërisë, që mbanin plisa në kokë.

    Kosova ishte pjesë e Jugosllabisë në atë kohë/T/