Vret rrëqebullin në Ferizaj, poston fotografitë në Facebook

Një person është arrestuar në fshatin Varosh të Ferizajt, pasi ka vrarë një rrëqebull, kafshë e rrezikuar në Kosovë, dhe më pas ka postuar fotografitë në Facebook.

Me urdhër të prokurorit, të dyshuarit i është konfiskuar arma si dhe leja e armës, ndërsa rasti i referohet hetimeve për procedurë të mëtutjeshme hetimore.

Lexo edhe:  Kriminelët serbë të luftës: Heronj, të privilegjuar dhe të respektuar