Vulin dëshiron “kufizim të Serbisë me Shqipërinë e madhe”

    “Kërcënimet e Haradinajt janë dëshmi e mjaftueshme pse Kosova nuk guxon të ketë Ushtri”, ka thënë ministri serb i Mbrojtjes Aleksandar Vulin.

    Ai ka theksuar se ndërmjet Serbisë e Shqipërisë së madhe duhet të bëhet kufizimi i qartë dhe i fuqishëm, ndërsa ka kërkuar nga Bashkimi Europain “që ta dekurajojë Haradinjan dhe ta pengojë destabilizimin e Ballkanit”.

    “Terroristët e padënuar ëndërrojnë që t’i përsërisin krimet dhe që edhe një herë të fshihen pas vendeve të mëdha të Perëndimit në mënyrë që t’iu ikin dënimit dhe disfatave”, citon tanjug të ketë thënë Haradinaj

    Ai ka shtruar se Serbia nuk do të hyjë në luftëra të dhe nuk do të nxisë konflikte.

    Lexo edhe:  Foshnja që për tre muaj qëndroi e vetme në spital gjatë luftës